SELAMAT DATANG KE BLOG YAN MICHIKO

Monday, 10 June 2013

Tamat Kursus Rekrut

finally.. ehh lupe..
assalamualaikum semua..
selamat pagi dan salam satu malaysia..
pada pagi yang mulia ni,, saya ingin bercerita tentang kisah hidup saya selama satu bulan ni..
haa.. macam semua dah sedia maklum..
den baru balik dari kem kat Seremban tu..
Kem Jalan Rasah, Seremban..
ishh.. memang banyak kenangan manis laa kat sini..
banyak sangat.. x terkira..
jumpe ramai kawan baru..
yang same poli plak,, kitorang tambah rapat lagi..
haishh.. kenangan terindah betul laa..
jom kita tengok and dengar cerita kat kem ni.. huhu.. layann..

 sebelum g rekrut.. nampak x betape putihnye muka kitorang??? haha

masa kat Lapang Sasar P.D.. baru pas menembak peluru hidup.. huhu


mase ni ngah tunggu trak datang amik.. memang lame giler kene tunggu.. style x??

mase ni baru lepas ujian baca peta.. hmm.. sebok je yang belakang tu..

gambar semasa rekrut.. nampak x kitorang bertambah cerah tu.. huhuhuhu

muke happy je masing2.. baru sampai kem mase ni.. Aiza Rock!

Aiza ni buddy den mase kat kem.. sayang kau la weyy..

sebelum kawad penutup.. hari terakhir 6 Jun 2013

semua tertidur sebab penat sangat.. tidur atas simen pon dah cukup nikmat dah..

aktiviti waktu riadah.. main bola tampar.. dah macam budak juvana pulak sume pakai baju putih.. haha.. ni geng penuntut vs jurulatih

makanan den waktu malam akrab.. tapi xhabis sebab xde mase nak makan.. memang membazir je.. haishhh.. sape laa yg buang den nye makanan tu agak eh.. dap nye..

kasut den untuk penutup.. amacam?? kilat x??? hahaha


demikian berakhir laa gambar yang xberape nak best untuk dilihat tu..
sekadar nak kongsi ape yang den lalui mase g kursus tu je..
kalau x bosan tengok laa.. 
kalau menyakit an hati,, den mintak maaf laa..
nahh.. untuk menggembirakan hati korang ni,,
den bagi korang makan Dunkin Donat ni haa..
sodap ea bukan main lagi..
nyum nyum..

 kemain laie haa..


balik rumah pulak,, mak ajak g beli barang..
ingat an nape laa td..
rupe ea sebab nak sambut besday den yg ke 19 ni haa..
dah siap beli barang,, akak ajak g beli kek plak..
hahhaaa.. den pilih sendiri..
warne kuning sebab den suke kuning..
TADAAAA.. sedap kot.. hahaa..
 so simple.. biase laa,, akak den yang nak tulis mcm tu.. den ikot je..

lemonvanilla cake.. sodap sampai menjilat kari kaki.. err yucks!

hah.. ni kedai kek ea.. kat pekan tu je.. cari la mesti jumpe.. 100% homemade.. HALAL..


ok laa.. takat ni je la entry den untuk kali ni..
papehal,, contact den kat comment.. hahaha..
Happy Birthday to me.. hahahha..
wish kat diri sendiri pon jadi laa..
sape la den ni.... :(


** thanks semua yang nyanyi tok besday den mase dalam dewan kuliah tu.. Rahmat ngan Laila ketuo ea.. hahaa..
** bertambah lagi famili den kat sini.. huhu thanks semua.. :P
Sa..Sa..Saye Suke Awak!

2 comments:

  1. makin golap adik den ni.... hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. nt elok laa tu.. dalam proses nak putih balik.. hehehehe

      Delete

sume yg ade kat sini haiwan belaan den.. jgn amek!!